Produksjon

Dato oktober 29, 2013 /Bamsrudlåven

Motivasjonen er å skape noe av det vi har rundt oss.

På Bamsrud gård  har det vært eggproduksjon i over 30 år. Da eldstedatteren ble sammen med sønnen fra melkegården i nabolaget, var ikke veien til isproduksjon lang.  I 2013 installerte vi et mikromeieri i underlåven.

Melkebilen kommer  innom oss for å levere fersk upastaurisert melk fra nabogårdene.

Dagsferske egg blir knekket og plommen blir skilt fra hvitten.

Vi pasturiserer melken og eggeplommer sammen med øvrige ingredienser ved 80°C. Miksen homogeniseres og kjøles raskt ned til 4°C , før den tappes over på lagringstank. Her modnes miksen for å få den rette kosistensen og for å få fram de gode smakene. Neste dag tappes iskremen i bokser.

Bamsrudveien 57
1850 Mysen, Norge

(+47) 481 21 352

VEIGBESKRIVELSE

VED MYSEN ER DU NESTEN FREMME

Fra Oslo: Følg E18  til Ramstad og, ta til høyre og følg riksvei 123 mot Halden. Etter ca 500 meter fra krysset, ta av til venstre ved HANEN-skilt.

 Fra Sarpsborg og Fredrikstad: Følg riksvei 22 mot Mysen. Følg deretter riksvei 123 mot E18. Ta til høyre ved HANEN-skilt. Innerst av denne gårdsveien ligger Bamsrudlåven.

Hilsen familien Klufterud