Arrangement

Dato august 23, 2021 /Bamsrudlåven

På Bamsrudlåven får du full pakke! Vi lager mat, dekker bord og sørger for at arrangementet skal bli slik du ønsker. Vi serverer tradisjonsmat og har en meny basert på lokale råver.

Møter, Kurs og konferanser

Lokalene på Bamsrud er godt egnet for arrangering av møter, kurs og konferanser i rolige omgivelser. Man har tilgang på lerret, projektor, talestol, tråløst nettverk, flipover og høytaleranlegg med mikrofon.

Bamsrudlåven ligger sentralt plassert nær Mysen i Indre Østfold, kun en times kjøretur fra de store byene. Det er god kollektiv kommunikasjon fra Oslo med buss/tog.

Ved behov for overnatting utover vår kapasitet (3 rom) ta kontakt med Scandic Brennemoen, 7 km unna.

Vi gir gjerne en omvisning på gården dersom det er ønskelig.

Ta kontakt, så finner vi en  skreddersydd løsning for ditt arrangement!

LOKALENE

Vi har tre ulike lokaler; Låven, Trevet og Gamlestua, som passer godt til arrangering av selskaper møter, kurs og konferanser i rolige omgivelser. Les mer om de ulike lokalene:

LÅVEN –opptil 100 personer

TREVET – opptil 40 personer

GAMLESTUA – opptil 30 personer

 

Bamsrudveien 57
1850 Mysen, Norge

(+47) 481 21 352

VEIGBESKRIVELSE

VED MYSEN ER DU NESTEN FREMME

Fra Oslo: Følg E18  til Ramstad og, ta til høyre og følg riksvei 123 mot Halden. Etter ca 500 meter fra krysset, ta av til venstre ved HANEN-skilt.

 Fra Sarpsborg og Fredrikstad: Følg riksvei 22 mot Mysen. Følg deretter riksvei 123 mot E18. Ta til høyre ved HANEN-skilt. Innerst av denne gårdsveien ligger Bamsrudlåven.

Hilsen familien Klufterud