Bjørnebærsorbet

Dato januar 19, 2020 /Bamsrudlåven

Det Norske Måltid kårer de beste mat- og drikkeproduktene i Norge og er landets viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling.

Bare det å komme til finalen var en seier. Å motta enn sånn pris betyr enormt mye for en liten familiebedrift som oss. Å vinne i en så vid kategori som «årets grønne foredlet» er, gjør det ekstra stort.

Produktet ble til etter at Henning Lyche Røed på Hauger gård i Råde fikk et overskudd av bjørnebær. Etter mye prøving og smaking ble det påmelding til Det Norske Måltid 2019, og der gikk sorbeten rett til topps i kategorien «årets grønne foredlet». Juryen begrunnet prisen slik: «Vinneren har en lekker og gjenkjennbar emballasje med tydelig designprofil og god historieformidling. Lukten er særegen, og smaken er godt balansert. Vinnerproduktet har god munnfølelse og en herlig konsistens. Råvarene er hentet fra lokale produsenter og fra egen gård, -vinneren er en fargerik og delikat smaksopplevelse som smelter på tungen.

 

Bamsrudveien 57
1850 Mysen, Norge

(+47) 481 21 352

VEIGBESKRIVELSE

VED MYSEN ER DU NESTEN FREMME

Fra Oslo: Følg E18  til Ramstad og, ta til høyre og følg riksvei 123 mot Halden. Etter ca 500 meter fra krysset, ta av til venstre ved HANEN-skilt.

 Fra Sarpsborg og Fredrikstad: Følg riksvei 22 mot Mysen. Følg deretter riksvei 123 mot E18. Ta til høyre ved HANEN-skilt. Innerst av denne gårdsveien ligger Bamsrudlåven.

Hilsen familien Klufterud