Bjørnebærsorbet

Dato oktober 21, 2019 /Bamsrudlåven

Vi er veldig stolte å ha gått videre i finalen med bjørnebærsorbeten vår. Det Norske Måltid kårer de beste mat- og drikkeproduktene i Norge og er landets viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling. Kåringen startet i 2008, og målet er å vise frem bredden i landets matproduksjon og de unike råvarene som blir produsert.

Fargerik, fruktig og forfriskende sorbet laget av norske bjørnebær. Ved å bruke litt eggehvite, som vi sitter igjen med etter å ha lagd iskrem, får vi en luftig og delikat konsistens på sorbeten. Eggene er fra våre egne frittgående høner og bjørnebær er fra Hauger Gård i Råde.

Bamsrudveien 57
1850 Mysen, Norge

(+47) 481 21 352

VEIGBESKRIVELSE

VED MYSEN ER DU NESTEN FREMME

Fra Oslo: Følg E18  til Ramstad og, ta til høyre og følg riksvei 123 mot Halden. Etter ca 500 meter fra krysset, ta av til venstre ved HANEN-skilt.

 Fra Sarpsborg og Fredrikstad: Følg riksvei 22 mot Mysen. Følg deretter riksvei 123 mot E18. Ta til høyre ved HANEN-skilt. Innerst av denne gårdsveien ligger Bamsrudlåven.

Hilsen familien Klufterud