Julebord 2017

Dato november 2, 2017 /Bamsrudlåven

Julen er en tid for tradisjon, god mat og godt drikke! Vi kan by på førjulstemning med raus og hjemmelaget julemat og julepyntede lokaler fra midten av november. Vi tar imot firmaer, lag, foreninger og vennegjenger i våre lokaler.  Hver fredag og lørdag  spilles det opp til dans, så børst støv av danseskoa og bli med på en svingom på låvegulvet! Dersom man skulle ønske en rolig og stemningsfull julelunsj med tradisjonelle juleretter vil du like deg hos oss. Bare ta kontakt så finner vi den beste løsningen for ditt arrangement!

 

Julemiddag hverdager Kr 360,-

Velkommen til grupper som ønsker julemiddag hos oss. Det serveres sprøstekt ribbe, hjemmelagde medisterkaker, julepølse og tradisjonelt tilbehør. Middagen serveres to ganger på fat. Til dessert er det hjemmelaget riskrem med bringebærsaus og kaffe. Alternativt kan man få iskrem til dessert hvis man ønsker det. Bordbestilling info@bamsrudlaven.no/tlf 41556868.

Åpen Gårdsbutikk og felles julemiddag på Låven torsdag 21.desember Kr 360,-

Velkommen til åpen låve 21.desember. Det lages en julebuffet og det vil være anledning til å handle i gårdsbutikken.  Det serveres sprøstekt ribbe, hjemmelagde medisterkaker, julepølse og tradisjonelt tilbehør. Til dessert er det hjemmelaget riskrem med bringebærsaus og kaffe. Alternativt kan man få iskrem til dessert hvis man ønsker det. Bordbestilling info@bamsrudlaven.no/tlf 41556868.

Julebord fredag/lørdag  (inkl. musikk) Kr 600,-

Stort julebord bestående av sprøstekt ribbe, hjemmelagde medisterkaker, julepølse og tradisjonelt tilbehør. Koldtbord med retter av kjøtt, fisk, salater og bakverk som hører julen til. Til dessert serveres det hjemmelaget is, riskrem med bringebærsaus og kaffe.

Etter middagen vil DJ sørge for god stemning og varierende musikk. 2. desember blir det livemusikk med Nora Grefstad. Se henne synge her

Julebordshelger 2017 :  24/11 , 25/11, 1/12, 2/12, 8/12, 9/12, 15/12 og 16/12

Bordbestilling info@bamsrudlaven.no/tlf 41556868.

dato tilgjengelighet
Fredag 24.nov (DJ) Noe ledig
Lørdag 25.nov (DJ) Noe ledig
Fredag 1.des (DJ) Fullt
Lørdag 2.des (Nora) Fullt
Fredag 8. Des (DJ) Ledig
Lørdag 9.des (DJ) Noe ledig
Fredag 15.des (DJ) Noe ledig
Lørdag 16.des Opptatt låven, Ledig Gamlestua
Julelunsj Kr 350,-

Buffet med varme og kalde retter som hører julen til. Dessert og kaffe

Felles julelunsj på fredag 22.desember fra kl 11:00

Bordbestilling info@bamsrudlaven.no/tlf 41556868.

Praktisk informasjon julebord fredag og lørdag:
Dørene åpner kl 18:30 – Maten blir satt fram kl 19:00. – DJ/sanger  starter å spille ca kl 21.30 – «Høna Bar» stenger kl 02:00, lokalet stenger kl 02:30. – «HØNA BAR» har bankterminal og alle rettigheter.
Julebord i eget lokale

Dersom dere ønsker å julebord i eget lokale, ta kontakt for tilbud

Ta kontakt på epost info@bamsrudlaven.no eller kontaktskjema nederst på siden

 Velkommen til julestemning på låven!

Bamsrudveien 57
1850 Mysen, Norge

(+47) 481 21 352

VEIGBESKRIVELSE

VED MYSEN ER DU NESTEN FREMME

Fra Oslo: Følg E18  til Ramstad og, ta til høyre og følg riksvei 123 mot Halden. Etter ca 500 meter fra krysset, ta av til venstre ved HANEN-skilt.

 Fra Sarpsborg og Fredrikstad: Følg riksvei 22 mot Mysen. Følg deretter riksvei 123 mot E18. Ta til høyre ved HANEN-skilt. Innerst av denne gårdsveien ligger Bamsrudlåven.

Hilsen familien Klufterud